fbpx

Mogelijkheden met

Automation Workflows

Open een hele nieuwe wereld voor jou en je bedrijf! Met een Automation Workflow kun je focussen op “things that matter”.

Wil jij je bedrijf Automated & Schaalbaar maken?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Of wil je meteen je business goed neerzetten? Bij ForYourIT kunnen we je helpen met het automatiseren van je bedrijfsprocessen.

Met het gebruik van Automation Workflows laat je het handmatige werk voltooien door computers zonder er zelf iets voor te moeten doen. Wij hebben in totaal 5+ jaar aan ervaring binnen ForYourIT en samen met workflow designers, developers en externe platformen ontwikkelen wij de meest efficiente bedrijfsprocessen voor jou.
Niet alleen hebben kunnen wij 2000+ verschillende modules met elkaar integreren, ook kunnen we op maat gemaakte integraties ontwikkelen voor systemen binnen een organisatie. Laten we meer tijd besteden aan de taken die er toe doen, maak je bedrijf schaalbaar en automated!

Met Workflow Automations kom je verder!

E-commerce Store

Automatiseer alle handmatige taken binnen jou webshop om je klant sneller van dienst te zijn.

Meer Lezen

Binnen een webshop gebeuren vaak vele acties in korte tijd. Soms moeten deze taken handmatig verwerkt worden wat het vele manuren kost. Met een automatisatie kun je vele taken automatisch laten verlopen zonder dat je de persoonlijke band met je klant verliest.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan het automatisch verwerken van nieuwe orders. Hierbij kan het gaan om het plaatsen van een order in een management systeem zoals Trello of Monday.com, het printen van de order met specifiele data zodat het uit het magazijn gehaald kan worden, of het bestellen van producten bij de leverancier.
Veel van deze taken kunnen allemaal geautomatiseerd worden zodat je meer kunt focussen op je klant en je medewerkers zich bezig kunnen houden met andere taken. 

Als het gaat om support vanuit de webshop zijn er vaak ook veel taken die nog handmatig gedaan worden. Met een automatisatie kun je bijvoorbeeld nieuwe e-mails naar een support e-mailadres, whatsapp, of een andere lijn automatisch laten verwerken in je CRM zoals Hubspot, Pipedrive, Salesforce of een andere tool. Zo hoeft je supportteam alleen maar te kijken in het CRM en daar de vragen oppakken. 

 

CRM Automation

Blijf je huidige CRM gebruiken en breid deze uit met een automation workflow voor meer functies!
Meer Lezen

Breid je Customer Relationship Management systeem uit met een automation workflow voor een hogere efficiëntie binnen je bedrijf en win hiermee meer tijd voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van de verplaatsing van je prospects naar verschillende fases.

Of maak automatisch checklists en reminders aan bij een actie van een van je prospects. Ook kun je een totale automation workflow activeren zodra een customer een nieuw formulier invult;
waarbij er een record van wordt aangemaakt en de juiste e-mails, in de juiste taal, naar de juiste contacten wordt verstuurd.

Je huidige systeem zoals Salesforce, Pipedrive, Hubspot of  anderen zijn allemaal te integreren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Documenten & Sheets

Creëer automatisch officiële documenten (met handtekening), of sheets met data.
Meer Lezen

Het onderhouden van je documenten en sheets kan soms een uitdaging zijn. Helemaal wanneer je meerdere sheets gebruikt voor al je taken en lijsten. Hierbij komt een automation workflow goed van pas, zodat je zelf minder tijd en energie hoeft te steken in deze uitputtende administratieve taken!

Samen met onze automation workflows kun je allerhande systemen integreren.

Denk bijvoorbeeld aan een workflow die automatisch data van andere systemen in Google Sheets of Excel plaatst. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe lead zijn, een order uit je e-commerce store, of je omzet per kwartaal. Zo hoef je zelf niks handmatig over te zetten. 
Liever de ontvangen PDF facturen automatisch verwerken zodat ze betaald kunnen worden?

Met gebruik van bijvoorbeeld Docparser kun je automatisch data extraheren en een lijst maken met alle betalingen die voldaan moeten worden.

Meer Lezen

 Het versturen van e-mails met de juiste informatie wordt opeens een stuk gemakkelijker! Stel je voor: je hebt een nieuwe lead gekregen bij 1 van je landingspagina’s. Deze lead heeft een e-book aangevraagd over een bepaald onderwerp.
Met een automatisatie kun je zonder enige moeite het e-book en daarnaast ook automatisch nuttige informatie mails over het specifieke onderwerp versturen.

Bij ForYourIT kunnen wij een automation workflow maken die automatisch de juiste e-mail template, met de juiste informatie en taal naar de juiste personen verstuurt. Met een e-mail automation hoef je je geen zorgen te maken over de verzending van dit soort taken.

Ook kunnen we kijken naar de binnenkomende e-mails en hier automatisch taken op laten uitvoeren. Je facturen meteen verwerken, BTW calculeren en dit registreren in een sheet? Of liever je support mailtjes automatisch omzetten naar een ticket binnen je CRM? De mogelijkheden zijn eindeloos.

ERP systeem

Integreer elk bedrijfsproces van je organisatie tot een perfecte samenwerking.
Meer Lezen

Heb je op dit moment allemaal verschillende modules en kunnen deze niet goed met elkaar communiceren? Je kunt met de automation workflows stap voor stap alle bedrijfsprocessen met elkaar integreren. Een ERP systeem is een tool die zorgt voor een hogere productiviteit binnen de organisatie, doordat veel processen binnen dit informatie- en managementsysteem geautomatiseerd kunnen worden. Echter zorgt een geheel nieuw systeem vaak voor weerstand binnen je bedrijf.

Bij het ontwikkelen van automation workflows kun je vaak de huidige modules/software blijven gebruiken, hetgeen er voor zorgt dat er geen weerstand zal ontstaan bij het gebruik hiervan. 

Ook kun je gemakkelijk een module binnen je automation workflows (ERP) wijzigen, omdat elk gedeelte apart van elkaar actief is. Pas de module aan, configureer de nieuwe workflow en draai weer volledig geautomatiseerd!

Marketing Workflows

Verbind je marketing platformen efficiënt met elkaar, automatiseer leads tot clients. 

Meer Lezen

Het gebruik van een Marketing Workflow is cruciaal binnen je bedrijf als je wilt ontwikkelen. Niet alleen e-mail flows zijn belangrijk, maar ook bijvoorbeeld re-targeting tussen platforms, persoonlijke berichten, automatische follow-ups, automatische online posts of automatische lead conversions

Doordat je de marketing automatiseert hoef je je alleen nog maar te focussen  op de wijze hoe je de nieuwe klanten gaat ondersteunen. Focus op wat really matters.

Breid je huidige marketing workflow uit en maak je bedrijf schaalbaar! Samen met ForYourIT kun je tot een geweldige automation workflow komen.

Ontwikkeling en Groei

Ontwikkel automation workflows, maak je bedrijf schaalbaar en focus op de groei van je bedrijf. 

Meer Lezen

Het gebruik van een automation workflow levert je vele voordelen op. Je genereert  onder andere meer tijd om te besteden aan taken die er toe doen. Ga meer werken aan je bedrijf, in plaats van voor je bedrijf. 

Met een automation workflow bouw je je bedrijf ook nog eens schaalbaar op. Het aantal  klanten dat je binnenhaalt heeft geen effect op de automatisatie waardoor je kunt doorgroeien. 

Denk bijvoorbeeld aan een ERP of CRM automatisatie, of ga focussen op de marketing met een automation workflow. Je kunt efficiënter gaan werken en meer tijd besteden aan zaken die er toe doen.

Custom Design

Tussen de 2000+ integraties niet jouw tool? Ons development team creërt ook custom modules.

Meer Lezen

Binnen ons huidige systemen gebruiken wij enkele externe platformen zoals Zapier, Automate.io, Integromat, AWS lambda en meer. Binnen deze platformen hebben wij de mogelijkheid tot meer dan 2000+ platformen en systemen om met elkaar te integreren. 

Mocht het voorkomen dat we een systeem, actie of trigger op dit moment niet ondersteunen dan kan het development team van ForYourIT deze customized ontwikkelen.

Samen met de API of interface van je platform en Python of Javascript kunnen wij deze voor jou ontwikkelen.
Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Begin Nu Nog

De mogelijkheden zijn eindeloos! Werk vandaag nog efficiënter.