Geen zorgen meer met online opslag & backups

Met online opslag & backup wordt er van al uw bedrijfsgegevens automatisch een backup gemaakt via het internet. De backup wordt velig opgeslagen in onze dataservers.  Deze online dienstverlening is gemakkelijk, betrouwbaar en goedkoop.

Wat houdt de online storage & backup in?

Weet zeker dat u altijd een backup heeft van uw kritieke data.

Geen investeringen

Investeren in kostbare apparatuur is niet nodig! U betaalt een vast bedrag per maand, inclusief installatie en onderhoud.

Servers in Europa

Al onze servers staan in Europese datacentra om snelle en hoogwaardige verbindingen te garanderen.

Backup & Restore in seconden

Met de backup software kunnen virtuele en fysieke servers binnen enkele seconden ge-backupped en ge-restored worden.

Standaard 1TB aan storage

Alle data worden sterk gecomprimeerd en u krijgt maar liefst 1TB aan opslag.

Geplande backups

Wij plannen de backups in met minimaal 1 backup per dag.

Encryptie met AES256

Alle data wordt versleuteld opgeslagen met een wachtwoord. Herstellen is alleen mogelijk met dit wachtwoord.

Wat kost online storage & backups?

Altijd een kopie van uw data ergens beveiligd opgeslagen en terug te halen.

Online Back-Up met serviceabonnement

Met een serviceabonnement kunnen wij u beter van dienst zijn. Een van de voordelen is dat we u op afstand kunnen helpen en dat we tijdens periodiek onderhoud controleren of de back-up nog volledig is. Herstellen van bestanden en het uitbreiden van de back-upset zijn in het abonnement inbegrepen. U betaalt alleen voor de licentie en de opslagruimte.

Vanaf € 14,99 per maand.

Online Back-Up zonder serviceabonnement

Heeft u geen behoefte aan een serviceabonnement? Dan installeren wij eenmalig de software op uw computers of laptops. Indien nodig verlenen wij hulp op afstand. Hier brengen wij onze gebruikelijke tarieven voor in rekening. U betaalt voor het monitoren van de back-up, de licentie en de opslagruimte.

Vanaf € 19,99 per maand.

Snelle back-up door compressie en deduplicatie.

De eerste back-up heeft meer tijd nodig dan de dagelijkse back-up. De eerste keer worden al jullie bestanden, afbeeldingen, e-mailberichten en databases naar onze back-up servers verzonden. De dagelijkse back-up bevat alleen gewijzigde bestanden sinds de laatste back-up. Onze slimme software voorziet al jullie data van compressie en deduplicatie. Dit betekent dat al jullie bestanden worden ingepakt en dubbele bestanden worden overgeslagen. Staat één specifiek bestand meerdere keren op jullie computers? Dan slaan we slechts één versie op. Dit zorgt ervoor dat de back-up sneller is afgerond met minimale belasting op de internetverbinding.

Bestanden in de back-up beveiligd met encryptie.

Alle bestanden in de back-up worden voorzien van een AES-256 encryptie. Met een door jullie gekozen wachtwoord worden de bestanden in de back-up versleuteld. Encryptie, een speciaal algoritme, codeert de gegevens zodat deze niet meer te lezen zijn voor derden. Alleen met de juiste sleutel, het door jullie gekozen wachtwoord, kunnen de bestanden weer worden ontcijferd. Het is erg belangrijk dat jullie het wachtwoord goed bewaren. Zonder dit wachtwoord is de back-up niet bruikbaar en kunnen de gegevens alsnog als verloren worden beschouwd. Bij aanvang helpen we jullie met handige tips om het wachtwoord goed te bewaren.