Over ons

Met passie en een andere kijk op ICT. ForYourIT levert een betrouwbaar & betaalbaar product aan elke ondernemer.

Hoe wij te werk gaan

Persoonlijk elke ondernemer een passend pakket leveren.

Met passie aan het werk

Wij zijn altijd enthousiast aan het werk doordat ICT de passie is binnen ForYourIT. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, onderzoek doen naar nieuwe technieken en nieuwe oplossingen proberen. Daar houden wij van. Onze passie drijft ons om problemen nog creatiever en vindingrijker op te lossen. Altijd een passende oplossing voor elke ondernemer.

Gebruik van passende ICT

Met de passie die wij voor ICT hebben, proberen wij voor elke klant een passend stukje ICT te leveren. Vaak gebruiken wij alternatieven om de kosten te drukken. Deze alternatieve systemen hebben wij uitgebreid getest en zijn betrouwbaar voor elke soort ondernemer. Zo betaalt u niet de hoofdprijs, maar heeft u wel goede ICT.

Persoonlijk contact

Bij ForYourIT houden we van persoonlijk contact met de klant. Wij luisteren naar uw vraag en stellen zelf vragen. Zo komen we tot de kern van de vraag of het probleem. Samen zoeken we naar passende ICT.

Het verhaal

In 2017 is ForYourIT opgericht door Bjorn van den Akker. Al sinds hij zich bezig hield met ICT als hobby, was zijn doel om een bedrijf op te richten met een andere blik op ICT. Ons geheim is om persoonlijk betrokken te zijn bij elke klant met daarbij het aanbieden van betaalbare & betrouwbare ICT. Soms door het gebruiken van betrouwbare alternatieven, maken wij het een stuk betaalbaarder. Door te luisteren, vragen te stellen en af en toe samen een bak koffie te drinken, willen wij passende ICT leveren.

Over Bjorn van den Akker

Eigenaar van ForYourIT sinds 2017

Door de passie voor ICT wil ik altijd weer de beste oplossing vinden. Ik ben dan misschien wel een pietje precies, maar ik geloof dat ik hierdoor altijd weer een zo goed mogelijk resultaat lever. Eerst als systeembeheerder en webdesigner ben ik in de ICT wereld gestapt waardoor ik mijn bedrijfsvisie ontwikkeld heb; “Betrouwbare & betaalbare ICT voor iedereen”.

Zelf geloof ik in creatieve ICT alternatieven, betrouwbaar & betaalbaar. Met deze visie streef ik er naar om elke ondernemer passende ICT te leveren.
Mijn passie ligt bij het opzetten van ICT systemen. Of dit nou gebaseerd is op Linux, Windows, TCP/IP of WLAN; ik bijt me vast in het project en wil meteen een passend systeem ontwikkelen.