0642187874 [email protected]

Onze Diensten

Automation Workflows

Open een hele nieuwe wereld voor jou en je bedrijf! Met een automation workflow kun je focussen op “things that matter”.

Wil jij je bedrijf automated & schaalbaar maken?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Of wil je meteen je business goed neerzetten? Bij ForYourIT kunnen we je helpen met het automatiseren van je bedrijfsprocessen.

Met het gebruik van Automation Workflows laat je het handmatige werk voltooien door computers zonder er zelf iets voor te moeten doen. Wij hebben in totaal 10+ jaar aan ervaring binnen ForYourIT en samen met workflow designers, developers en externe platformen ontwikkelen wij de meest efficiente bedrijfsprocessen voor jou.
Niet alleen hebben kunnen wij 2000+ verschillende modules met elkaar integreren, ook kunnen we custom integraties ontwikkelen voor systemen binnen een bedrijf. Laten we meer tijd besteden aan de taken die er toe doen, maak je bedrijf schaalbaar en automated!

Automation kan Overweldigend zijn. Gelukkig Kunnen wij jou Helpen

Systeem Integratie

Voor onze automation workflows hebben wij talloze systemen beschikbaar.
Meer Lezen

Door het gebruik van meerdere platformen en programma’s kunnen wij vele systemen met elkaar integreren. Gebruik je al 1 of meerdere  systemen en wil je deze uitbreiden? Laat ons dan een inventarisatie doen en ontwikkel samen met ons een automation workflow.

Wij maken onder andere gebruik van Zapier, Automate, Integromat en vele Google (G-Suite) applicaties voor het ontwikkelen van een workflow. Als de workflow anders moet kunnen samenwerken, dan kan of ons development team een custom design module bouwen.

Onze ontwikkelaars gebruiken onder andere Python, Nodejs, AWS fargate en lambda om tot een geweldig automated systeem te komen.

CRM Automation

Blijf je huidige CRM gebruiken en breid deze uit met een automation workflow voor meer functies!
Meer Lezen

Breid je Customer Relationship Management systeem uit met een automation workflow voor een hogere efficiëntie binnen je bedrijf en win hiermee meer tijd voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van de verplaatsing van je prospects naar verschillende fases.

Of maak automatisch checklists en reminders aan bij een actie van een van je prospects. Ook kun je een totale automation workflow activeren zodra een customer een nieuw formulier invult;
waarbij er een record van wordt aangemaakt en de juiste e-mails, in de juiste taal, naar de juiste contacten wordt verstuurd.

Je huidige systeem zoals Salesforce, Pipedrive, Hubspot of  anderen zijn allemaal te integreren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Documenten & Sheets

Creëer automatisch officiële documenten (met handtekening), of sheets met data.
Meer Lezen

Het onderhouden van je documenten en sheets kan soms een uitdaging zijn. Helemaal wanneer je meerdere sheets gebruikt voor al je taken en lijsten. Hierbij komt een automation workflow goed van pas, zodat je zelf minder tijd en energie hoeft te steken in deze uitputtende administratieve taken!

Samen met onze automation workflows kun je allerhande systemen integreren.

Denk bijvoorbeeld aan een workflow welke automatisch een DocuSign template aanpast met de naam van je nieuwe customer, deze opstuurt en automatisch een record met alle benodigde data in een lijst plaatst.
Liever de ontvangen PDF facturen automatisch verwerken zodat ze betaald kunnen worden?

Met gebruik van bijvoorbeeld Docparser kun je automatisch data extraheren en een lijst maken met alle betalingen die voldaan moeten worden.

Meer Lezen

Het versturen van e-mails met de juiste informatie wordt opeens een stuk gemakkelijker! Stel je voor; je hebt een nieuwe prospect of customer via je formulier ontvangen en hoeft hierbij niks meer te doen om alle administratie te doorlopen. Een integratie van bijvoorbeeld Mailchimp, Clickfunnels of Microsoft Office is voor ons gesneden koek.

Bij ForYourIT kunnen wij een automation workflow maken die automatisch de juiste e-mail template, met de juiste informatie en taal naar de juiste personen verstuurt. Met een e-mail automation hoef je je geen zorgen te maken over de verzending van dit soort taken.

Ook kunnen we kijken naar de binnenkomende e-mails en hier automatisch taken op laten uitvoeren. Je facturen meteen verwerken, BTW calculeren en dit registreren in een sheet? Of liever je support mailtjes automatisch omzetten naar een ticket binnen je CRM? De mogelijkheden zijn eindeloos.

ERP systeem

Integreer elk bedrijfsproces van je organisatie tot een perfecte samenwerking.
Meer Lezen

Heb je op dit moment allemaal verschillende modules en kunnen deze niet goed met elkaar communiceren? Je kunt met de automation workflows stap voor stap alle bedrijfsprocessen met elkaar integreren. Een ERP systeem is een tool die zorgt voor een hogere productiviteit binnen de organisatie, doordat veel processen binnen dit informatie- en managementsysteem geautomatiseerd kunnen worden. Echter zorgt een geheel nieuw systeem vaak voor weerstand binnen je bedrijf.

Bij het ontwikkelen van automation workflows kun je vaak de huidige modules/software blijven gebruiken, hetgeen er voor zorgt dat er geen weerstand zal ontstaan bij het gebruik hiervan. 

Ook kun je gemakkelijk een module binnen je automation workflows (ERP) wijzigen, omdat elk gedeelte apart van elkaar actief is. Pas de module aan, configureer de nieuwe workflow en draai weer volledig geautomatiseerd!

Marketing Workflows

Verbind je marketing platformen efficiënt met elkaar, automatiseer leads tot clients. 

Meer Lezen

Het gebruik van een Marketing Workflow is cruciaal binnen je bedrijf als je wilt ontwikkelen. Niet alleen e-mail flows zijn belangrijk, maar ook bijvoorbeeld re-targeting tussen platforms, persoonlijke berichten, automatische follow-ups, automatische online posts of automatische lead conversions

Doordat je de marketing automatiseert hoef je je alleen nog maar te focussen  op de wijze hoe je de nieuwe klanten gaat ondersteunen. Focus op wat really matters.

Breid je huidige marketing workflow uit en maak je bedrijf schaalbaar! Samen met ForYourIT kun je tot een geweldige automation workflow komen.

Ontwikkel en Groei

Ontwikkel automation workflows, maak je bedrijf schaalbaar en focus op de groei van je bedrijf. 

Meer Lezen

Het gebruik van een automation workflow levert je vele voordelen op. Je genereert  onder andere meer tijd om te besteden aan taken die er toe doen. Ga meer werken aan je bedrijf, in plaats van voor je bedrijf. 

Met een automation workflow bouw je je bedrijf ook nog eens schaalbaar op. Het aantal  klanten dat je binnenhaalt heeft geen effect op de automatisatie waardoor je kunt doorgroeien. 

Denk bijvoorbeeld aan een ERP of CRM automatisatie, of ga focussen op de marketing met een automation workflow. Je kunt efficiënter gaan werken en meer tijd besteden aan zaken die er toe doen.

Custom Design

Tussen de 2000+ integraties niet jouw tool? Ons development team creërt ook custom modules.

Meer Lezen

Binnen ons huidige systemen gebruiken wij enkele externe platformen zoals Zapier, Automate, Integromat, AWS lambda etc. Binnen deze platformen hebben wij de mogelijkheid tot meer dan 2000+ platformen en systemen om met elkaar te integreren. 

Mocht het voorkomen dat we een systeem, actie of trigger op dit moment niet ondersteunen dan kan het development team van ForYourIT deze custom made creëren. Samen met de API of interface van je platform kunnen we alles met elkaar integreren.
Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Begin Nu Nog

De Mogelijkheden zijn Eindeloos! Werk Vandaag nog Efficienter.