Serviceabonnement voor uw organisatie

In één keer alles regelen voor uw onderneming? Met het serviceabonnement worden wij uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met computers, internet, cloud en telefonie te maken heeft.

Wat bieden wij u met een serviceabonnement?

Heerlijk zonder zorgen de ICT beheerd.

Fijner werken

U hoeft zich niet meer zorgen te maken over uw ICT. Alle kritieke ICT punten binnen uw organisatie worden ge-monitored en wij ondernemen actie wanneer nodig.

Service op afstand

Op afstand kunnen we u snel hulp bieden met de ICT. Wij kunnen op afstand meekijken via software (teamviewer) en gemakkelijk zien wat het probleem is.

Service op locatie

Als u servers, netwerken of andere systemen op locatie heeft staan, kunnen wij deze ook voor u beheren. Alle ICT in het noorden van Nederland nemen wij onder onze hoede.

Extra modules

Uw abonnement is eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld online-backups, firewalls in de cloud of extra storage. Vraag ons maar wat u nodig heeft.

Proactieve controles

Wij kunnen proactieve controles voor u uitvoeren over de kritieke ICT systemen. Hoe afhankelijk bent u van uw ICT? Maakt u elke dag backups en houdt u in de gaten of alles nog goed draait?

Inclusief onderhoud

Wij zorgen er voor dat uw servers, netwerken en computers voorzien zijn van de laatste updates.

Wat kost een abonnement?

Geen zorgen meer met de services binnen het ICT-serviceabonnement.

Flexsupport abonnement

Bent u een startende ondernemer en/of heeft u ICT systemen die niet kritiek zijn? Dan is dit pakket perfect voor u. Binnen dit pakket ontvangt u onder andere de volgende diensten:

– Een proactieve controle per maand
– Storingshulp binnen 2 uur
– Controleren en opschonen van uw ICT
– Bereikbaar binnen de kantoortijden (9:00 t/m 18:00 )
– En meer

Vanaf € 19,95 per maand.

All-support abonnement

Heeft uw organisatie kritieke ICT systemen draaien? Uw ICT kan eigenlijk niet langer dan een uur offline liggen? Dan is dit zakelijke serviceabonnement perfect voor u. Met dit serviceabonnement krijgt u de volgende diensten:
– Een proactieve controle per week
– Storingshulp binnen een uur
– Controleren en opschonen van uw servers
– Updaten van uw ICT
– 2 uur per week ICT-beheer op afstand
– Bereikbaar binnen kantoortijden (9:00 t/m 18:00 )
– En meer

Vanaf € 49,00 per maand.

Always-On abonnement

U heeft kritieke ICT systemen draaien. Dit kan en mag niet offline liggen. Maakt u genoeg backups? Zijn uw systemen up-to-date? De beveiliging wel in orde? Laat dit maar aan ons over. Dit pakket is perfect geschikt voor middelgrote organisaties. In het pakket zit onder andere:
– Een proactieve controle per dag
– Monitoring van al uw kritieke ICT
– Storingshulp binnen een halfuur
– Updaten van uw ICT
– Beveiligen en testen van uw ICT
– Maken van backups van kritieke ICT
– Standaard opslag van 500 GB
– Bereikbaar binnen en buiten kantoortijden
– En meer

Vanaf € 95,95 per maand.

Beveiliging, Online Back-Up en meer optioneel.

Een Microsoft Windows Server heeft een andere beveiliging nodig dan een normale computer of laptop. Samen met onze partner ESET houden we virussen, malware en spyware buiten de deur met ESET FileServer Security. Deze beveiliginssoftware is speciaal ontworpen voor servers met bijvoorbeeld Microsoft Exchange en Microsoft SQL server. De unieke scanner controleert inkomende en uitgaande bestanden, processen op de server en het werkgeheugen. Op afstand controleren we de status van de beveiliging, krijgen we meldingen bij besmettingen en zorgen we dat de laatste updates zijn geïnstalleerd. Iedere week voeren we een preventieve controle uit. Zo is de bescherming van jullie data gegarandeerd.