Betrouwbare webhosting en DNS

Een eenvoudige website met een paar klikken? Of toch een geavanceerde website die nooit offline gaat? Ons intelligente DNS systeem biedt u een HA omgeving met health checking en meerdere webservers. Advies nodig? Wij helpen u verder.

Wat bieden wij ?

Webhosting alsof het onze eigen website is.

Uw domeinnaam

Wilt u een .nl .eu of toch een .com extensie? Wij helpen u met het krijgen van het juiste domein.

Gratis SSL-certificaat

Met een SSL-certificaat is de verbinding tussen uw website en de bezoeker beveiligd. Gratis aan te vragen.

Beveiliging tegen aanvallen

Wij helpen u bij het beveiligen van uw website met o.a. Cloudflare

Installatieservice

Installeer populaire webapplicaties met een paar klikken. Gratis installatie van bijv. WordPress. Inclusief updates.

Meer aandacht

Net iets meer aandacht dan een gemiddelde webhoster. Geen overloading van webservers en altijd ge-monitored.

Servers in Nederland

Al onze webhosting servers staan in Nederlandse datacentra om een snelle en kwalitatieve verbinding te garanderen.

Wat kost onze webhosting & DNS ?

De verbeterde versie van standaard webhosting.

Goede webhosting met beveiliging

U wilt goede webhosting met de beveiliging van SSL & Cloudflare. Snelheid met het gebruik van SSD’s en een 10Gbit/s netwerk in Nederland. Wij zullen uw server monitoren en reageren wanneer er zich een melding voordoet. De webserver wordt nooit overloaded met teveel websites. 

Vanaf € 6,99 p.m.

Beste webhosting met extra redundantie

Wanneer u een High Availability webhosting pakket neemt krijgt u een SLA van 99,99%. Met de intelligente DNS en redundant uitgevoerde webservers, zal uw website niet offline komen te liggen. De beste webhosting met de beveiliging van SSL & Cloudflare. Snelheid met het gebruik van SSD’s en een 10Gbit/s netwerk in Nederland. Wij zullen uw server monitoren en reageren wanneer er zich een melding voordoet. De webserver wordt nooit overloaded met teveel websites. 

Vanaf € 14,99 p.m.

Intelligente DNS

Door het intelligente DNS systeem zal uw website snel overgeschakeld worden naar een andere webserver, indien de primaire webserver offline gaat. Met health checks kunnen wij automatisch de gezondheid van onze webservers in de gaten houden. Gekoppelde DNS records worden op basis van deze controles gefilterd uit de DNS response.

Opschaalbare, beveiligde en snelle webhosting

Door het gebruik maken van een privé VPS, zal uw website snel en afgeschermd blijven. Wij maken standaard gebruik van de services die cloudflare biedt, zodat onze websites beschermd zijn tegen aanvallen. Ook het gebruik van Floating IP’s, een CDN en Load Balancers is voor ons geen nieuwe stof. Wij willen het beste halen uit onze webservers en optimaliseren elke nieuwe VPS. Wanneer u gebruik maakt van extra redundantie, zal ook onze intelligente DNS actief worden. Zo blijft u altijd online!